Bedrijven

Paragraaf

Psychologie Magazine publiceerde op 14 december 2021 het volgende:


“Een burn-out is duur. En het aantal burn-outs stijgt. Daarom heeft Zilveren Kruis onderzoek gedaan naar de kosten van een burn-out voor een werkgever. Die blijken rond de €60.000,- te liggen. Ook berekeningen van het NRC komen op dit bedrag uit. Naast dat een organisatie tijdelijk een medewerker mist, lopen de kosten dus hoog op, terwijl dit misschien voorkomen had kunnen worden met preventieve signalering.”

Als leidinggevende van diverse teams heb ik de afgelopen jaren het verzuim als gevolg van stress of burn-out zien stijgen. Het coachen en begeleiden van deze mensen resulteerde in het weer gezond terugkeren naar werk.

Vervolgens ben ik mezelf gaan afvragen of ik als leidinggevende al eerder signalen bij deze mensen had kunnen zien of op een of andere manier had kunnen toetsen hoe ze in de wedstrijd zaten wat stress en stressoren betreft. En als ik die signalen dan had herkend en het gesprek was aangegaan, had ik daarmee dan verzuim kunnen voorkomen of misschien kunnen verkorten? het antwoord is: Ja!

Daarom heb ik, om jou en je bedrijf te helpen, mijn kennis en ervaring in een training verwerkt. Een training waarin jouw leidinggevenden leren welke signalen ze kunnen herkennen bij medewerkers, hoe ze in gesprek kunnen gaan met hun medewerkers en wat ze kunnen doen met en voor hun medewerkers om stress te verminderen of erger te voorkomen.

Daarnaast kan ik die medewerkers die last hebben van stress of al uitgevallen zijn met stressklachten of een burn-out coachen en begeleiden om enerzijds uitval te voorkomen en anderzijds uitval te verkorten. Dit kan ik niet alleen vanuit mijn uitgebreide ervaring op dit vlak maar ook dankzij de diverse opleidingen en cursussen die ik hiervoor heb gevolgd. In juli 2022 rond ik de specialisatie ” Dynamisch coachen bij stress en burn-out” af van Europees Instituut de Baak.

Ben je nieuwsgierig geworden naar hoe ik je kan helpen?

Plan hier vrijblijvend een kennismakingsgesprek en we kijken wat er het beste bij jou en je bedrijf past.

Training Stresspreventie
Training voor leidinggevenden en managers. In deze training leer je: stresssignalen bij medewerkers te herkennen, hoe je hier het gesprek over aan gaat met de medewerker, wat je van de medewerker mag verwachten en welke oplossingen je kunt bieden.
€5.000,-

Preventief

Gewoon een Goed gesprek

1 coachgesprek / intake
onderdeel van maatwerk

Geef stress geen kans

3 coachgesprekken  om de eerste signalen van stress aan te pakken
€375,-

Eigen baas over stress

6 coachgesprekken bij aanhoudende stress, inclusief gratis intake en een check up 3-6 maanden na het traject
€750,-

Curatief

Gezond terug

8 coachgesprekken gericht op het gezond terugkeren naar werk vanuit of na uitval, inclusief gratis intake, terugvalpreventieplan en een check up gesprek 3-6 maanden na het traject
€1.000,-

Burn-out, wat nu?

10-16 coachgesprekken bij uitval met een burn-out, inclusief gratis intake, terugvalpreventieplan en een check up 3-6 maanden na het traject
€1250,- tot €2.000,-

Aanvullende diensten

Extra/losse coaching gesprekken

Wanneer tijdens het gekozen traject, meer nodig blijkt te zijn
€125,- per uur

Maatwerk
Combinatie van training en coaching voor de medewerkers
Maatwerkprijs